cultuurcentrum Hasselt

Mag ik even? 2021

Kamal Khamarch
vr 7 jan 2022 - zo 6 feb 2022
vr 7 jan 2022
-
zo 6 feb 2022

Opgelet! Door de onlangs ingevoerde publieksbeperking van 200 bezoekers worden - om iedereen de kans te geven de show alsnog live mee te maken - de geplande voorstellingen opgesplitst over verschillende data en tijdstippen. Alle ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.

In tijden als deze is het fijn om nog een paar zekerheden te hebben. En dat Kamal Kharmach dit jaar opnieuw (en al voor de derde keer) een eindejaarsconference brengt, is ondertussen zo’n zekerheid! Vorig jaar hebben we hem in CCHA (uiteindelijk) moeten missen, maar dat wordt volledig goedgemaakt met deze Mag ik even 2021.

Na een jaar waarin het Amerikaanse Capitool werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en het meer dan ooit duidelijk werd hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden. Met Kamals hilarische kijk op de Rode Duivels tijdens het EK, onze prestaties op de Olympische spelen en de vaccinatiechaos ligt er nog heel wat op de plank(en)… 

Twijfel dus niet en bestel meteen je tickets voor een gloednieuwe, snedige, ijzerscherpe en hilarische terugblik op het (nu al boeiende) jaar 2021!

credits

tekst & spel Kamal Kharmach 
kamalcomedian.be