Mankracht

Steven Goegebeur
do 7 apr 2022 - 20.00 u
do 7 apr 2022
20.00 u
  • do 7 apr 2022
    20.00 u
    concert- & theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Als je in de hoek staat waar de klappen worden uitgedeeld heb je twee keuzes: neergaan of terugvechten.

Het leven heeft Steven Goegebeur niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag en ging uiteindelijk op de knieën. En terwijl hij daar zat, net niet uitgeteld, voltrok er zich een wonder: ergens vond hij nieuwe kracht! Om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten. Mankracht. Waar hij die kracht vond of wie hem die kracht gaf? En hoe die kracht te gebruiken? Dat vertelt Steven je allemaal in zijn vierde show.

Een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Van hoop, geloof en liefde, kortom: een verhaal dat niemand onberoerd laat! Na afloop ga je dartel naar huis, met een rugzak vol waardevolle ideeën en stof tot nadenken. En met wat geluk geeft Mankracht ook jou dat extra duwtje, die extra kracht die nodig is om te blijven geloven… in jezelf.

In 2018 was Steven voor het laatst bij ons te gast met De man van morgen. Nu is hij, met een jaartje vertraging, terug van weggeweest met Mankracht.

**** Goedkoper dan een bezoek aan de psycholoog en je stapt buiten met een brede glimlach en een paar levenslessen rijker.

Het Nieuwsblad, 15 november 2021

credits

tekst & spel Steven Goegebeur / © Elke Detavernier
stevengoegebeur.be