A very special Christmas

Axelle Red
do 15 dec 2022 - vr 16 dec 2022
do 15 dec 2022
-
vr 16 dec 2022

Hoewel ze werd geboren in februari is Axelle Red diep vanbinnen altijd een kerstkind geweest. Kerst duurde bij haar altijd wat langer en dat is eigenlijk nog steeds zo. Het zal dan ook niemand verbazen dat een kerstspecial al jaren op haar wishlist stond. Die langgekoesterde droom gaat nu - in een beperkt aantal zalen - in vervulling. 

“Ik ben gek op kerst, altijd geweest, ik vind er werkelijk alles geweldig aan, het chique én de kitsch! Voor mij draait het allemaal om liefde, tradities, familie, veel muziek en herinneringen aan de gezellige tijd die ik had toen ik opgroeide als kind en de eindejaar periodes met mijn eigen gezin - en dat is wat ik wil overbrengen met deze shows. Het wordt een feest van herkenning en vreugde, en ongetwijfeld ook van ontroering."
Axelle Red

Net als een bonte stoet van Amerikaanse artiesten waar ze van houdt (denk: Carole King, Phil Spector, The Jackson 5, Stevie Wonder, Johnny Cash, The Carpenters, Otis Redding, Peggy Lee en The Supremes), dook Axelle Red in haar platenkast en maakte een bloemlezing van haar favoriete kerstsongs. 

Het leverde een rist Christmas classics op, veelal in een soulversie. Deze tijdloze juweeltjes worden aangevuld met eigen materiaal dat de sfeer van kerst uitademt en - wie weet - een gloednieuw zelfgeschreven kerstnummer. Verwacht je aan muzikaal vuurwerk en een trip door Axelle Red’s persoonlijke winter wonderland. Als kers op de kersttaart brengt ze ook enkele special guests mee.

 

credits

zang Axelle Red / band ntb
axelle-red.com