ma 17 mei 2021 - 20.00 u

Milow

Unplugged tour 2021
ma 17 mei 2021
20.00 u
  • ma 17 mei 2021
    20.00 u
    concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Met zijn warme stem, een gouden gevoel voor melodie en harmonie én songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten van een steeds groter publiek veroveren. Getuige daarvan zijn recente passages tijdens Night of the proms 2018 en in Liefde voor muziek 2019 én het concert van afgelopen februari in de Lotto Arena, zijn grootste Belgische zaalshow tot heden.

Sinds You don’t know (2007) en de Europese doorbraak met Ayo technology (2009) won Milow maar liefst 12 MIA’s. Het meest recente zesde album Lean into me luidde al de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Nu keert hij - 15 jaar na debuut The bigger picture - helemaal terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour.

Tijdens deze Unplugged tour worden bekende en minder bekende songs tot de essentie gestript: uitgepuurde songs met meer ruimte voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale compagnons Tom Vanstiphout en Nina Babet neemt Milow ons op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.

Vijf jaar na zijn vorige passage - eindelijk, en voor de vierde keer - terug in CCHA!

credits

zang & gitaar Milow & Tom Vanstiphout / backing vocals Nina Babet
milow.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring