wo 13 mei 2020 - 19.00 u

BREEDBEELD

Feedback voor fotografen
wo 13 mei 2020
19.00 u
  • wo 13 mei 2020
    19.00 u
    CCHA
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

In samenwerking met BREEDBEELD, Vlaams steunpunt voor fotografie en film, organiseren we een speelse fotospeeddate tussen professionele fotografen en liefhebbers. 

Op 13 mei kunnen fotografen hun werk of een concrete fotoreeks voorleggen voor feedback aan een aantal experts uit het veld, uitgenodigd door BREEDBEELD. De bedoeling is om de deelnemende fotografen op korte tijd gevarieerde feedback te geven en de deelnemers verder op weg te zetten in hun creatieproces.  

Het concept is simpel: in één uur de tijd krijg je als deelnemer de kans om drie nieuwe perspectieven op je werk/reeks te verkrijgen. Dit gebeurt telkens in drie individuele sessies van twintig minuten. Twee gesprekken zijn met onze feedbackers, voor het derde gesprek wordt je gematcht met een andere deelnemer, op basis van jouw vooraf ingezonden portfolio. Met deze formule geven we een speelse (in lijn met het karakter van de lopende tentoonstelling) knipoog, naar de klassieke speeddate-structuur. 

De gesprekken vinden plaats in de expo PLAYGROUND die voor het feedbackmoment wordt opengesteld en die je dan ook kan bezoeken. Iedere deelnemer krijgt een moment toegewezen, startend vanaf 19 u.

credits

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring