cultuurcentrum Hasselt

Open spel

zo 13 sep 2020 - wo 28 okt 2020
zo 13 sep 2020
-
wo 28 okt 2020
  • zo 13 sep 2020
    -
    wo 28 okt 2020
    fotogalerie

CCHA deed een open call om foto’s in te sturen van spel/speelplekken/ speelpleinen. Hoe kijken we met ons allen door de lens of via de smartphone naar de homo ludens? Een eigen-zinnige blik op het spelende kind en volwassenen, in kleur en zwart-wit. Speelse momenten, even verstild in de blik van de fotograaf.

Een deskundige jury stelde deze speelse expo samen uit de ingestuurde foto’s waarin mensen ver-beeld-en wat spel en speelplekken voor hen betekenen. Met werk van: Joke Danko, Annick de Wilde, Daniel Lousbergh, Iene Mesotten, Maxime Minsen, Pauline Poelmans, Daan Ruijter, Beata Stawiarska, Tess Van Deynse, Guido van Dommelen, Nele Veirman en Selva Wilbers.

CCHA is bijzonder blij dat we deze expo’s alsnog kunnen openen. Na maanden van eenzame leegte in de exporuimtes vragen de foto’s om gezien te worden! Maar in covid-19-tijden loopt dat net iets anders als normaal.

Op zondag 13 september voorzien we twee openingsperiodes: om 14 en 16 u, mét verplichte reservatie. De tentoonstellingen zijn verder te bezoeken van dinsdag tot zaterdag tussen 13 en 17 u en op zondag van 10 tot 14 u (voor bubbelgroepen: op afspraak). Gelieve je aan te melden aan de kaartverkoop in CCHA voor toegang tot de exporuimtes.

credits

© Carla Kogelman