zo 9 feb 2020 - vr 14 feb 2020

Els Roobroeck, Ilke Teerlinck & Mette Moller Overgaard - Happy feet

residentie: 9-14 feb 2020
zo 9 feb 2020
-
vr 14 feb 2020
  • zo 9 feb 2020
    -
    vr 14 feb 2020
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
Els Roobroeck is theatermaakster en actrice en werkt vanuit Maastricht met het gezelschap COVAR. Naast muziektheaterproducties legt ze haar vooral toe op het werken met jongeren in haar voorstellingen. Ilke Teerlinck is danseres en werkt regelmatig mee in de producties van sprookjes enzo en tout petit. Mette Overgaard is een Deense danseres die naast professionele voorstellingen, ook vaak en graag op locatie en met jongeren werkt.

projectomschrijving Happy feet
Els, Ilke en Mette ontmoetten elkaar in het kader van ons door Creative Europe gesteunde project PUSH+ . In het HOME lab (januari 2019, Edinburgh) presenteerden ze de eerste ideeën van Happy feet. Dat werkten ze verder uit in een residentie van twee weken (juni 2019) in HET LAB en een week in Oslo (Showbox Festival, december 2019). Nu werken ze verder aan de voorstelling, die ook te zien zal zijn in het project HETLAB@KROKUS tijdens het Krokusfestival.

Waar is thuis als de dingen uiteen vallen? Gewoon één ruimte of twee? Hoe ziet dit er dan uit, en hoe ziet dat andere eruit? Hoe hoog is het plafond hier, welke kleur hebben de deuren daar? Hoe kan je van twee huizen toch een thuis maken? Waar leiden onze voeten ons heen als ze op zoek zijn naar een thuis? Naar een plek, naar een gevoel, naar iemand?

Happy feet wordt een speelse en dansante verkenning van een thema dat er echt toe doet!

credits

© Jassy Earl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring