vr 21 feb 2020 - 20.00 u

Jade Derudder

Panic at a lot of other places besides the disco
vr 21 feb 2020
20.00 u
  • vr 21 feb 2020
    20.00 u
    De Nieuwe Zaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Jade Derudder studeerde af in Tilburg aan de Fontys Dansacademie. Een jaar drama regie aan het Rits, een Yoga opleiding bij AntwerpYoga en de lerarenopleiding Dans vervolledigden haar vorming. Jade Derudder is een jonge gedreven choreografe/danseres/performer die eerder ook al werkte voor Kopergietery & Tanzhaus NRW.

Panic at a lot of other places besides the disco
 is een intiem portret dat uitgaat vanuit het navelstaren, dansen en zingen voor de badkamerspiegel.

Onder het motto ‘it’s all jokes told through tears’ doet Jade Derudder een eerlijke en kwetsbare poging om als jonge vrouw vanuit de badkamer met dans, rap, muziek en film een wereld, waarin de mensen rondom haar mentaal aan het worstelen zijn en waar ze haar persoonlijke banden ziet afbrokkelen, toe te spreken.

Een intiem, kwetsbaar en daardoor precies ook sterk en krachtig portret!

credits

concept, tekst & choreografie Jade Derudder / eindregie Benjamin Opdebeeck / scenografie Sarah-kay blewitt / film Loic meulenberg / met de steun van stad Gent & KGbe / met dank aan Mechelen Talentenfabriek/H30

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring