za 18 jan 2020 - 19.30 u

Echo-Alterecho

Van harte
za 18 jan 2020
19.30 u
  • za 18 jan 2020
    19.30 u
    concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het Hechtel-Ekselse popkoor Echo-Alterecho begon in 2009 als een gelegenheidskoor van een 20-tal (jong)volwassenen. In één decennium groeide het koor uit tot een groep van meer dan 100 enthousiastelingen van 7 tot 70 jaar uit omzeggens heel Noord-Limburg. Ouders staan samen met hun kinderen op het podium, grootouders samen met hun kleinkinderen. De nadruk ligt daarbij op gezelligheid, enthousiasme en fun!

Dat wil niet zeggen dat er wordt ingeboet op kwaliteit! Het repertoire van Echo-Alterecho is zeer divers en gaat van popsongs van vroeger (Queen, Abba, Toto) en nu (Pharrel Williams, Laura Tesoro) over filmmuziek (Pitch perfect) en musicals (Grease, Les misérables) tot aangrijpende ballades (Andrea Boccelli, Zaz) en feestelijke meezingers. Elk nummer is vocaal meerstemmig uitgewerkt, wordt voorzien van een passende regie én alles wordt begeleid door een vierkoppige live band. Samen met een uitgekiende lichtshow is een optreden van Echo-Alterecho daardoor steevast een lust voor het oor én het oog.

Binnen en buiten onze provincie was het popkoor het afgelopen decennium een graag geziene gast en vaak met het hart op de juiste plaats. Zo trad Echo-Alterecho al op in De Velinx in Tongeren en de stadsschouwburg van Genk. Als klap op de vuurpijl mocht de groep in april 2018 een gastoptreden verzorgen in de prestigieuze BOZAR in Brussel.

Echo-Alterecho ondersteunde reeds belangeloos de Stichting tegen kanker (Levensloop Lommel), de ALS-Liga van Maasmechelen en de strijd tegen de ziekte van Lyme (Walk the Lyme). Die belangeloze inzet kenmerkt de hele vereniging: van de dirigente tot de regisseuse, van de muzikanten tot alle andere helpers voor en achter de schermen, iedereen doet dit vanuit een vrijwillig en belangeloos engagement.

Op 18 januari 2020 concerteert Echo-Alterecho ten voordele van het Jessa fonds. Het Jessa fonds steunt sociale initiatieven in de gezondheidszorg in zijn brede zin: initiatieven die de gezondheid, het comfort en/of de levenskwaliteit van patiënten of patiëntengroepen en hun naasten verhogen.

Kom genieten van een gevarieerd, avondvullend programma en steun het Jessa fonds!

credits

organisatie Jessa Ziekenhuis - Jessa fonds
echoalterecho.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring