do 20 feb 2020 - vr 21 feb 2020

WIThWIT

de TijdTemmer - Of: kan je een einde maken aan het Einde?
do 20 feb 2020
-
vr 21 feb 2020
 • do 20 feb 2020
  13.30 u
  parketzaal 1
 • vr 21 feb 2020
  10.30 u
  parketzaal 1
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Een oude man op het podium, een onderzoeker, een kunstenaar, een sjamaan. Hij woont in een wereld die speelt met de wetten van het kijken en neemt je mee op een visuele reis zonder woorden.

Hij toont een eigen universum dat hij zelf heeft gebouwd: een voertuig als een rijdend huis, een grote mechaniek waarin elk onderdeel tot leven kan komen. Een witte wand is een groot venster dat uitkijkt op voorbijkomende schaduwbeelden. Door te fietsen kust hij letterlijk een beeldenstroom wakker: een persoonlijk archief aan herinneringen waarin je ondergedompeld wordt.

Deze woordeloze beeldende voorstelling toont een levensgrote handpop in een prachtig decor vol visuele en muzikale verassingen.

de makers
WIThWIT werd in 2014 opgericht door Erki De Vries en Freija Van Esbroeck, beiden bekend voor hun beeldend werk en hun scenografieën voor dans en  om de verwondering en de magie van het beeld te koesteren. Zo ontstaan poëtische werelden voor groot en klein waarin beeldende kunst en theater versmelten, denk aan Les soeurs en WunderKammer.

theater - figurentheater / max. 90 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept Erki De Vries & Freija Van Esbroeck / scenografie & sculpturen Erki De Vries & Freija Van Esbroeck / spel Kurt Vandendriessche, Erki De Vries, Freija Van Esbroeck & Ruben Nachtergaele / muziek Ruben N chtergaele / dramaturgie Michiel Alberts & Ruth Mariën / eindregie Michiel Alberts / kostuums Kristin Vanden Bosch / coproductie HET LAB & Het Laatste Bedrijf / i.s.m. Theater FroeFroe, De Warande, hetpaleis, Walpurgis & De Grote Post
withwit.be

   

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring