vr 11 okt 2019 - 10.30 u

Theater FroeFroe & Fortress

Killie Billie
vr 11 okt 2019
10.30 u
  • vr 11 okt 2019
    10.30 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

“Elk verhaal heeft een begin, een midden en een einde, gelukkig niet noodzakelijk in die volgorde.” Tim Burton

Op een dag komt de crash. Papa en mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, de playmate van Billie, vindt het wel goed want WeekomWeek kinderen hebben toch een fijn leven. Alles dubbel, huizen, kadoo’s, en +vaders en +moeders, +oma’s en +opa’s.

Natuurlijk zijn de afspraken niet overal gelijk. Wat bij mama zus is moet bij papa zoos. Dat is soms vervelend en een beetje verwarrend ook, want papa wil een jongen en mama een meisje. Maar afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen papa’s en mama’s.

Enkel een bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je die in iemands ogen strooit wordt die op slag verliefd op de eerste die hij, of zij, ziet. Daar wil Billie vol voor gaan. Killie Billie is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video à la FroeFroe!

de makers
‘A la FroeFroe’ zegt genoeg: dit heerlijke gezelschap over de grenzen van rock ’n roll en theater, video en poppen, spel en dans met een voorkeur voor thema’s met een lichte hoek af slaagt er telkens weer in te verrassen en verwonderen.

theater - figurentheater / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

tekst Yves De Pauw & cast / regie Marc Maillard / spel & poppenspel Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans & Hanne Torfs / muziek Hanne Torfs, Ruben Den Brok, Anke Verslype (= Fortress) / klank, licht & video Klaartje Vermeulen & Tim Oelbrandt / met Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis & Janneke Hertoghs voor decor, kostuums & poppenkunde
froefroe.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring