do 19 mrt 2020 - 13.30 u

Andreas Denk/De Dansers & PLAN d-

Roest
do 19 mrt 2020
13.30 u
  • do 19 mrt 2020
    13.30 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Op de vloer zit een oudere man tussen allerlei dingen die de ‘gewone’ mensen hebben afgedankt. Hij heeft het zo ingericht dat hij precies weet aan welk touwtje hij moet trekken en op welk houtje hij moet trappen om wat hij wil te pakken te krijgen.

Maar dan neemt een meisje plots de ruimte in gebruik; niet om die te veroveren, maar omdat zij zich er vrij in voelt. Hoewel ze de orde van de man doorbreekt, lijkt hij haar niks kwalijk te nemen en de situatie te nemen voor wat zij is.

Zonder woorden roepen de dansers en hun bewegingen sferen en relaties op. Voor zover er woorden zijn komen die van muzikant Guy Corneille, maar verder speelt de verkenning, de ontdekking en uiteindelijk het samen spelen dé hoofdrol!

de makers
De Dansers combineren live muziek en energieke dans. Andreas Denk van PLAN d- is het gezelschap van choreograaf Andres Denk. Hij gaat vaak uit van de wat eigen-aardige mens die aan de zijkant staat, voor wie het leven niet altijd een helder plan heeft. Dat leidt vaak tot types die met de nodige humor de wereld net even anders bekijken. Deze combinatie zorgt in Roest voor een heel geslaagde mix van werelden!

dans / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

choreografie, muziek & dans Andreas Denk, Josephine van Rheenen & Guy Corneille / artistieke begeleiding Moniek Merkx, Irene van Geest & Nienke Reehorst / decor Andreas Denk & Pink Steenvoorden / © Esther De Boer
dedansers.nl & plan-d.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring