vr 13 dec 2019 10.30 u en 13.30 u

Sprookjes enzo

Wit
vr 13 dec 2019
10.30 u en 13.30 u

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... wit! Zo wordt Wit een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven.

Lichtspel, livemuziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen maken van Wit een interactieve voorstelling waarin poëzie, verbazing en ver/bewondering hand in hand gaan. Of, anders uitgedrukt: een ondergesneeuwd maar streelzacht sprookje!

de makers
Sprookjes enzo zag het levenslicht in 2006 toen Pietro Chiarenza, een Italiaanse theatermaker, in Antwerpen Maya Van Puymbroeck ontmoette. Beiden wilden graag visueel, poëtisch theater maken voor de kleinsten onder ons. Bovendien wilden ze graag aansluiten bij de Italiaanse traditie van ‘drammaturgia dell’oggetto’ (dramaturgie van het object). Daar slaagden ze bijzonder goed in, ook op ons podium: Aquarium, Klein duimpje, Sneeuw!, Het rode visje, In de wolken, Hans en Grietje… 

theater / 1ste & 2de kleuter / max. 120 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

concept & scenografie Marcello & Pietro Chiarenza / regie & licht Pietro Chiarenza / spel Peter Dewel & Annemie Pierlé / Katleen Ravoet / muziek Michele Moi / kostuums Margot De Group / in samenwerking met cc Mechelen / © Rudi Schuerewegen
sprookjes.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring