vr 22 nov 2019 10.30 u en 13.30 u

Anneau Théâtre

Nox
vr 22 nov 2019
10.30 u en 13.30 u

Die avond wil je maar één ding: naar bed gaan en slapen! Maar niets aan te doen, het lukt niet.

Je pantoffels zijn uit en je ligt in je bed. Je hebt het licht uitgedaan, maar het springt vanzelf weer aan. De hanglamp begint te knipperen. De wekkerradio maakt zomaar geluid. Zelfs je schaduw beweegt en je hebt geen vinger uitgestoken!

In Nox wordt met beeld, gebaar en een tikkeltje tedere ondeugendheid het gevoelige moment voor het slapengaan verbeeld. Stapje voor stapje worden we meegevoerd in een droomachtige reis, waarin op magische wijze onze pantoffels, het kussen, de wekker, het licht én de goudvis plots heel anders blijken te zijn dan we aanvankelijk dachten.

de makers
Deze visuele en woordeloze voorstelling werd gemaakt door het Brusselse jeugdtheater Anneau Théâtre. Het gezelschap werd in 1996 opgericht door theatermaakster Ariane Buhbinder, die eerder al 10 jaar in Montreal leefde. L’Anneau staat voor poëtische, vaak visuele voorstellingen die inspelen op de verbeelding van de kinderen en toert met dat werk uitgebreid in Wallonië, Frankrijk, Zwitserland en Canada.

theater / 2de & 3de kleuter / max. 150 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

scenario Ariane Buhbinder, Bertrand Kahn & R-Gaël Maleux / regie Ariane Buhbinder / spel Bertrand Kahn & Johan Dils / scenografie Matteo Segers & Isabelle Kennes / muziek Ludovic Romain / video Sébastien Mercia / make-up & haar Zaza Da Fonseca / licht Benoît Lavalard / © Yves Gabriel
anneautheatre.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring