zo 15 mrt 2020 - zo 31 mei 2020

Jessica Wilson & Iene Mesotten

I see you like this/Zo zie ik je
zo 15 mrt 2020
-
zo 31 mei 2020
  • zo 15 mrt 2020 - zo 31 mei 2020
    fotogalerie
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

We leven in tijdens van iPhone-foto’s en selfies. Hoe vaak nemen ouders geen foto’s van hun kinderen, gevraagd of niet gewild of niet? Ze worden gevraagd om ‘naturel’ te poseren, te lachen, naar broer of zus te kijken, dichterbij te staan, iets leuker te poseren… 

I see you like this draait de rollen om en geeft kinderen de kans om hun ouders te zien door de lens van hun eigen ver-beelding. 

De Australische kunstenares Jessica Wilson bedacht een uitdagend maar eerlijk concept waarin ze ouder en kind de ruimte geeft om te experimenteren met die bijzondere band die aan de basis ligt van ons aller identiteit. In dit project wordt aan kinderen de kans gegeven om hun ouder(s) te observeren en te portretteren zoals zij ze ‘ervaren’ en wordt aan ouder(s) de ervaring gegeven om te zien hoe ze gezien worden door hun kind(eren). 

Tijdens het Krokusfestival 2019 werkte Jessica Wilson samen met fotografe Iene Mesotten voor de realisatie van de Hasseltversie van dit project. In de straat van CCHA stellen we een selectie van deze speelse beelden tentoon als waren ze an sich inderdaad ook een ‘playground’.  

credits

opening expo: zo 15 mrt 2020 om 15 u / di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 u
jessicawilson.com.au

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring