Daisuke Yokota

zo 8 dec 2019
-
zo 2 feb 2020
  • zo 8 dec 2019 - zo 2 feb 2020
    fotogalerie
    vrije toegang
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

In zijn geïmproviseerde donkere kamer experimenteert Yokota met analoge technieken en chemische processen. Daar verenigt hij een traditionele Japanse fotografiestijl met zijn individuele benadering door het maakproces te manipuleren. Hij gebruikt een combinatie van digitale fotografie en traditionele film om opnamen te maken en opnieuw te maken. Door dit te doen voegt Yokota laag op laag aan zijn werk toe, waarbij elke laag nieuw potentieel biedt voor de volgende afbeelding, leidend tot vervreemde, mysterieuze en poëtische representaties van een ander soort wereld.

credits

opening expo: zo 8 dec 2019 om 15 u / di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 u / in samenwerking met Stieglitz 19

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring