Anna Vogel

Error codes
zo 8 dec 2019
-
zo 2 feb 2020
  • zo 8 dec 2019 - zo 2 feb 2020
    fotogalerie
    vrije toegang
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Anna Vogel combineert eigen en gevonden fotografische opnamen met digitale nabewerkingen en grafische toevoegingen of weglatingen. Met vernis, acrylverf, potlood, inkt of pigment brengt ze subtiele, precieuze toetsen op het fotografische beeldoppervlak aan, zoals een zorgvuldig uitgewerkt, aarzelend lijnenspel. Dit trage proces geeft haar werk een meditatieve en tijdloze kracht. Het werk bevraagt onze waarneming en de manieren waarop fotografie kan functioneren. 

Anna Vogel studeerde aan de Kunstakademie Düsseldorf. Ze is een leerling van de vermaarde fotografen Thomas Ruff en Andreas Gursky. Ze had reeds verschillende solotentoonstellingen onder andere bij Deweer Gallery, Conrads Düsseldorf en Kunstverein Hildesheim.

credits

© Anna Vogel - Trilobit #15, pigment print en inkt, 19,7x16,2 cm / met medewerking van Deweer gallery, Otegem
opening expo: zo 8 dec 2019 om 15 u / introductie Gerhard Verfaillie, directeur CCHA
di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 - gesloten op 24, 25, 26 & 31 dec 2019 & 1 jan 2020

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring