do 14 mei 2020 - 20.00 u

Jan Jaap van der Wal

III-ième
do 14 mei 2020
20.00 u
  • do 14 mei 2020
    20.00 u
    theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Waar Jan Jaap van der Wal in 2015 in Vlaanderen nog nieuwsgierig en enthousiast werd verwelkomd als nieuwkomer, is hij nu niet meer weg te denken uit het Vlaamse podium- en televisielandschap. Op het kleine scherm kennen we hem o.a. als jurylid in De slimste mens (na het eerst zelf als kandidaat tot de finaleweek te hebben geschopt) en presentator van De ideale wereld.

Intussen woont hij deeltijds in Antwerpen (ja hoor, de liefde van Vlaanderen voor deze Nederlander - of moeten we intussen Neder-Vlaming zeggen - bleek helemaal wederzijds), maar zijn verwondering om wat er zich hier afspeelt, is er niet minder op geworden. Als geen ander fileert hij de gebeurtenissen in Vlaanderen en trakteert hij ons op zijn visie en bedenkingen.

Na De nieuwe Belg en Schoon (CCHA, 2018) is het tijd voor een derde voorstelling: III-ième. Geen grote tournee, maar kort en krachtig! En natuurlijk met bezoek aan Hasselt!

onderdeel van
ABO6
ABO10

**** Superieure comedy van een ervaren rot in het vak.

De Standaard, 15 januari 2018

credits

tekst & spel Jan Jaap van der Wal / © Tom Bertels
janjaapvanderwal.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring