wo 20 mei 2020 - 20.00 u

Winterland '76

The Beatles... na The Beatles
wo 20 mei 2020
20.00 u
  • wo 20 mei 2020
    20.00 u
    kleine theaterzaal
    geannuleerd
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De messcherpe rebellie van John Lennon, de ongeremde muzikale experimenteerzucht van Paul McCartney, de spiritualiteit van George Harrison, het laconieke charisma van Ringo Starr: de grote kracht van The Beatles lag in de unieke combinatie van hun karakters en talenten. Na het uiteenvallen van de groep gingen John, Paul, George en Ringo elk hun eigen weg, met vele hoogte- en een enkel dieptepunt tot gevolg.

Na The last waltz van The Band (CCHA, 2017) bijt Winterland ’76 zich nu vast in The Beatles… na The Beatles met een eigenzinnige interpretatie van het muzikale erfgoed dat ontstond in de 10 jaar tussen de split in 1970 en de moord op John Lennon in 1980.

Winterland ‘76 zocht naar de verborgen parels en de vergeten diamanten in het rijke repertoire van de vier Beatles vlak ná The Beatles en steekt daarnaast ook hun meer bekende songs in een nieuw jasje.

Denk daarbij aan Jealous guy van John Lennon of Maybe I’m amazed van Paul McCartney, maar ook aan het onstuimige Dark horse van George Harrison of I’m the greatest, het tongue-in-cheek lijflied van de onverbeterlijke Ringo Starr.

onderdeel van
ABO6
ABO10

credits

gitaar & backing vocals Gianni Marzo / gitaar, lead & backing vocals Piet De Pessemier / bas, lead & backing vocals Dimitri Vossen / drums, lead & backing vocals Maarten Moesen / keyboards, lead & backing vocals Cleo Janse / keyboards Hans De Prins / saxofoon Alban Sarens / trompet Sam Joris / © Michel Hakim Moldenhauer

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring