wo 12 feb 2020 - 20.00 u

Lady Linn, Gregory Frateur, Klaas Tomme, Stijn Meuris, Bart Van Lierde & Karel De Backer

Murderballads extended
wo 12 feb 2020
20.00 u
  • wo 12 feb 2020
    20.00 u
    concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Murderballads (CCHA, 2018) was een doorslaand succes. Een feest op het podium en in de zaal. En dus doen we de bloederige tocht nog eens over! Met nieuw materiaal, maar ook met een aantal nummers die erom schreeuwen om opnieuw een plaatsje te krijgen op de playlist.

True crime vertaald in muziek, met songs die aan je ribben blijven plakken. Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en andere mensen die soms dodelijk uit de hoek durven komen dartelen op podium. De huis-, tuin- en keukenmoord wordt niettemin ook fel bezongen. We bieden een garantie op slachtoffers. Laat dat vooral geen domper zetten op de feestvreugde.

Murderballads extended wordt opnieuw bloedmooi!

**** Moord en doodslag in CCHA gisteravond. Een uitverkochte zaal was getuige van een resem dodelijke ballades. 850 juryleden spraken hun oordeel uit met een staande ovatie. Criminaliteit loont!

keysandchords.com, 22 februari 2018

credits

zang Lady Linn, Gregory Frateur, Klaas Tomme & Stijn Meuris / bas Bart Van Lierde / drums Karel De Backer / © Jimmy Kets & Sara De Graeve
ladylinn.be & stijnmeuris.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring