zo 12 jan 2020 11.00 u en 15.00 u

Antwerp Symphony Orchestra o.l.v. Mihhail Gerts & Ilse Eerens, sopraan

Nieuwjaarsoncert
zo 12 jan 2020
11.00 u en 15.00 u

Ze beginnen stilaan legendarisch te worden, de nieuwjaarsconcerten in CCHA. De traditionele Strauss zet 2020 in samen met onder anderen Franz von Suppé, bekend van Die leichte Kavallerie.

Kom samen met het Antwerp Symphony Orchestra klinken op het nieuwe jaar tijdens een parelend concert met een humoristische noot, een heerlijke sfeer en vooral een bloem van een sopraan!

Omwille van medische redenen ziet eredirigent Philippe Herreweghe zich genoodzaakt zijn concerten met het Antwerp Symphony Orchestra af te zeggen. Hij wordt vervangen door Mihhail Gerts. De presentatie van het concert zal worden verzorgd door Kurt Van Eeghem.

De Belgische sopraan Ilse Eerens begon haar studie aan het Lemmensinstituut in Leuven en zette die voort bij Jard van Nes aan de Nieuwe Opera Academie in Amsterdam en Den Haag. Ze behaalde meerdere prijzen op zangwedstrijden als het Internationaal Concours van ’s-Hertogenbosch 2004 en het ARD Musik Wettbewerb 2006. Haar recente engagementen tonen hoe breed haar repertoire wel is: Janáček, Mozart, Brahms, Mendelssohn... Deze Limburgse sopraan won in 2018 de Klara voor Solist van het Jaar.

Achteraf nodigen we jullie allemaal uit om samen het glas te heffen op een fijn 2020!

credits

dirigent Mihhail Gerts/ sopraan Ilse Eerens / presentatie Kurt Van Eeghem / © Kimson Doan
ilse-eerens.commihhailgerts.com & antwerpsymphonyorchestra.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring