za 16 mei 2020 - zo 17 mei 2020

Theater De Spiegel

LABOTANIK (0-24 maanden)
za 16 mei 2020
-
zo 17 mei 2020

Zaaibedden om door te kruipen, lablabboonstruiken en waaibloemen. Arbonkels en kamperfoelie. Een paradijsje om te ontkiemen en te bloemen. Kruipen, rollebollen, grijpen, ontluiken en snuisteren. Een muzitoop voor baby’s en hun zorgzame tuiniers: welkom in LABOTANIK!

In LABOTANIK hangt muziek in de bomen, ritselen dansers tussen de bladeren, is het uitzicht prachtig. Maar vooral… het is er altijd anders. LABOTANIK is een weelderige kunstentuin waar alles en iedereen mag groeien en bloeien. In deze tuin worden kleine kinderen iets groter. Samen met hun ouders of begeleiders proeven ze er van muziek, beweging of beeld. Ze kunnen zitten, liggen of rondkruipen. Ze mogen meezingen, trommelen, dansen, lachen, klappen. Ze mogen kijken en luisteren, maar zeker ook aankomen. Deze tuin gaat over samen ontdekken en beleven.

Na Niet drummen, Ceci n’est pas un livre en het wondermooie Nocturama, dat in première ging op Krokusfestival 2018, komt Theater De Spiegel, gespecialiseerd in voorstellingen voor de allerkleinsten, weer naar Hasselt. Deze keer brengen ze een heuse kunstzinnige groeiplaats mee voor heel klein en iets minder klein!

credits

concept & decor Karel Van Ransbeeck / decor Wim Van De Vyver, Manoeuvre, Vaartkapoen, Alain Ongenaet, Els De Muynck, Barbara Franco & Mirjam Vermeulen / spel n.t.b., wisselende artiesten / © Senne Van Loock
despiegel.comCookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring