za 16 mei 2020 - zo 17 mei 2020

Compagnie Praxinoscope

Sentiers buissonniers/Struiksporen (0-24 maanden)
za 16 mei 2020
-
zo 17 mei 2020

“Ik wilde een tuin van de verbeelding maken,” zegt regisseur Vincent Vergone over deze voorstelling. “Ik wilde het publiek, de baby’s en hun ouders, graag weg van de tribune en de stoeltjes. Ik wilde ze op, tussen, in, door het decor. En, vooral, ik wilde dat ze vrij zouden zijn om samen op hun eigen ritme deze droomtuin te verkennen.”

Welkom dus in deze tuininstallatie, een droomachtige ruimte, begeleid door vogelgezang. Blootsvoets gaan we op ontdekking tussen bamboe en gespannen canvas. We voelen zand, aarde, zelfs mos.

We ontdekken allerlei verrassingen: materialen om te manipuleren, sculpturen om te bewonderen, lichtgevende voorwerpen om te dromen, objecten om mee te spelen. En op deze tocht ontmoeten we, als we geluk hebben, een muzikant of zelfs een kok!

Het Franse gezelschap Compagnie Praxinoscope wil het plezier teruggeven aan de fysieke ontdekking door kind en volwassene en ontwikkelde daarvoor al vier fantastische mooie tuininstallaties. Verwacht dus geen voorstelling, geen tekst, geen verhaal: hier ontdekken ouders en baby’s samen het plezier van het ontdekken.

Sentiers buisonniers/Struiksporen is een kleinood, een gedicht dat ouders en baby’s samen schrijven!

credits

concept Vincent Vergone & Nélida Médina / klankband Philippe Perez / decor Mélanie Loirat / met de steun van DRAC Île-de-France, Région Île-de-France, Conseil départemental de la Seine-Saint-Denis, la ville d’Aubervilliers & l’espace CoPLER / © Renaudie Azeroual
praxinoscope.orgCookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring