za 9 mei 2020 14.00 u en 16.30 u

Max Last

Spinnenmetenknippen (6+)
za 9 mei 2020
14.00 u en 16.30 u

“Wees welgekomen beste mensen en mensjes, op dit kerkhof.
Een plek vol paden en perken en bloemen en planten en grafzerken.
Een plek van herdenken en plaats geven, van levens gesust.
Verhalen van liefde en verliezen en mooie mensen op rust.”

Spinnenmetenknippen is een muzikale wandelvoorstelling en vertelt het verhaal van Lily. Zij woont op het kerkhof met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde tussen hen maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te verhinderen, maar of hij haar lot kan beïnvloeden, is maar zeer de vraag.

Theatergezelschap Max Last vertelt met muziek, dans en woord over verdriet en loslaten, maar ook over vriendschap en ontluikende liefde. Geen droeve, zware kost maar een gevoelig verhaal met plaats voor humor.

De voorstelling speelt op een bijzondere plek: het oude kerkhof. Zelfs als het weer iets minder zou zijn, kou zal je niet lijden met een extra trui én door de warmte die deze voorstelling uitstraalt!

credits

concept Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet & Koen Monserez / spel Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet, Elias Vandenbroecke & Wide Vercnocke / coaching Koen Monserez / dramaturgie Stefanie Lambrechts / advies Roel Van Roosbroeck / bewegingsadvies Carli Gellings / © Jelle Wildiers
maxlast.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring