ma 24 feb 2020 - di 25 feb 2020

Theater Artemis

Het dier, het dier en het beestje (8+) - Belgische première
ma 24 feb 2020
-
di 25 feb 2020
 • ma 24 feb 2020
  19.30 u
  De Nieuwe Zaal
 • di 25 feb 2020
  16.00 u
  De Nieuwe Zaal
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Een gezongen fabel over hoe het is om een mens te zijn!

Een moeflon/zeebaars/brandgans zit in een voetbalteam bij een ringslang/ bruinvis/lama, samen met hun klasgenoot de bosduif/steenmarter/melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis/tapir/karekiet niet meer op de training. Wat gek is. Hij/zij/het is er eigenlijk altijd. En hij/zij/het zou de keepershandschoenen mee nemen. En het regent ook nog.

In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en live muziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt eigengereid theater met een heerlijk randje af. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Wat dat dan is? Voor wie erbij was: Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt (CCHA, 2017), Het verhaal van het verhaal (CCHA, 2018), Oorlog in Krokusfestival 2018 en, door iedereen echt omschreven als dé topvoorstelling van Krokusfestival 2019, Echte vrouwen joggen in regenpak. Voor wie er niet bij was: jullie hebben echt wat gemist, dus tip: doe dat deze keer niet! Echt niet!

Artistiek leider Jetse Batelaan won in januari 2019 als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

credits

regie Jetse Batelaan / spel n.t.b. / © Henk Claassen
artemis.nl


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring