za 11 jan 2020 - 15.00 u

Companie Quand je serai Grand-e

bOOm (3+)
za 11 jan 2020
15.00 u
  • za 11 jan 2020
    15.00 u
    parketzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Je kan ernaar kijken. Je kan ervan dromen. Je kan er ook in klimmen. Je kan er zelfs uit vallen, pardoes in de netels. Je kan er weer in klimmen en er weer uit vallen, naast de netels. Je kan er een hut in bouwen. Je kan er in gaan zitten en wegdromen.

Een boom! Kom mee op wandel in het bos. Kijk, voel, hoor hoe de boom groeit en bloeit. En als je verder kijkt, zie je dat de boom niet alleen is! Zijn jonge twijgen buigen wanneer er een rups over loopt, eekhoorntjes spelen lustig in zijn takken, een vleermuis houdt zijn winterslaap in de holte van de stam.

Zonder woorden, maar met een knappe ‘boom’-constructie, muziek en een tikje
acrobatie brengt het Waalse gezelschap Compagnie Quand je serai Grand-e het
levensverhaal van de boom op podium. Met een trompet en een accordeon, met loops van geluiden, muzikale effecten en bruitage creëren ze een hele wereld waar het zo fijn is om in te vertoeven!

Ook in 2019-2020 blijven we over de grenzen kijken richting Wallonië en presenteren we, naast bOOm, ook Ma tache/Vlekje van Compagnie O Quel Dommage.

onderdeel van
familieABO

credits

concept & spel Anouchka Crahay & Maxime Membrive / regie Phil Kaiser / compositie & muzikale coaching Martin de Roos / coaching acrobatiek Emilie Guillaume / met dank aan Compagnie Zanni / © Pauline Richon
quandjeseraigrande.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring