za 5 okt 2019 14.00 u en 16.30 u

Zonzo Compagnie & ROESTgroep

Made in Kwakkaba (4+)
za 5 okt 2019
14.00 u en 16.30 u

Oud en vergeten speelgoed.

Silke Melis en Alec De Bruyn zetten het op z’n kop en draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de vuilnisbelt. Elke afgedankte Furby, wegkwijnende teddybeer of batterijverlangende Casio kreeg zo recht op een tweede verwondering dankzij deze voorstelling.

Samen met het publiek vertellen ze een woordeloos muzikaal verhaal over de wonderlijke reis van een badeendje!

Zonzo Compagnie presenteert avontuurlijke muziekvoorstellingen voor jong publiek. Denk daarbij aan Bach (Krokusfestival 2018), Slumberland (CCHA, 2015), Mile(s)tones (Krokusfestival 2014, met de muziek van Miles Davis) en één van de hoogtepunten van het Krokusfestival 2019: het aanstekelijke Thelonious, gebaseerd op leven en werk van jazzlegende Thelonious Monk.

ROESTgroep is een bijzonder theatergezelschap dat voorstellingen maakt van cadeautjes. Jij geeft iets, zij maken er een voorstelling mee. 

onderdeel van
familieABO

credits

concept, spel & muziek Alec De Bruyn & Silke Melis / coaching Katrien Pierlet / kostuums Amber De Saeger / © Dries Segers
zonzocompagnie.be & roestgroep.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring