ZondagGasten #7

De filosofie van ouder worden
zo 24 nov 2019
14.30 u
  • zo 24 nov 2019
    14.30 u
    parketzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

“Het beste middel om oud te worden, is te blijven leven.”
Charles E. Constant Jr. 

Mensen leven langer dan vroeger en hebben daardoor ook een heel ander levenspatroon en - erwachting uitgebouwd. Anderzijds, om de wijze woorden van onze vrijwilliger Fernand Tielens te citeren: “Ouder worden heeft minder te maken met de jaren op de teller dan met het gebrek aan contacten.” 

Denken we vandaag anders over ouder worden? Kunnen we leren van andere culturen? Deze vragen staan centraal in een aflevering waar we later twee sprekers voor bekend maken. 

WARME OPROEP 
Precies omdat dit een thema is dat iedereen aanbelangt/zal aanbelangen, willen we je graag mee de plaats van de derde spreker laten invullen. Stuur uiterlijk vóór 15 september 2019 een mailtje met die naam en een korte verantwoording aan riet.jaeken@ccha.be.

credits

presentatie Guido Wevers / © PHOGMOgraphy

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring