vr 31 jan 2020 - 20.00 u

Brigitte Kaandorp

Eh...
vr 31 jan 2020
20.00 u
  • vr 31 jan 2020
    20.00 u
    theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

In 2012 palmde Brigitte Kaandorp moeiteloos voor het eerst onze theaterzaal in met een spoedcursus Cabaret voor beginners. Drie jaar na deze - geheel uitverkochte - passage in Hasselt scoorde ze opnieuw met Kaandorp grande de luxe extra plus. Met haar 20ste (!) programma intussen doet ze nu een beperkt aantal zalen in Vlaanderen aan. CCHA kon daarin uiteraard niet ontbreken!

De cabaretdiva is ouder en wijzer. De allerwildste frisheid van limoenen is er af, de eieren zijn op en de kinderen zijn het huis uit. Ze lust het leven rauw, met al zijn onverwachte plotwendingen en abrupte zijwegen. Beter dan ooit tevoren weet zij op glansrijke wijze haar hachje te redden.

Bewapend met haar onverwoestbare humor, haar ontspannen relativeringsvermogen en haar loepzuivere zangstem neemt zij de laatste ontwikkelingen met je door.

De grande dame van het Nederlandse cabaret is terug! Kaandorp komt eraan!

**** Volop hilariteit in puntgave nieuwe show Brigitte Kaandorp. (…) Vanaf het eerste moment laat ze de zaal gieren van de lach.” & “*****De koningin van het vaderlandse cabaret is terug op haar troon.

NRC Handelsblad, 18 januari 2019 & Algemeen Dagblad, 24 december 2018

credits

met Brigitte Kaandorp / regie Wimie Wilhelm / piano Bernd van den Bos / © Mark Engelen
brigittekaandorp.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring