Dance Waves Competition

za 25 mei 2019
-
zo 26 mei 2019
Data & tickets
 • zo 26 mei 2019
  14.00 u
  theaterzaal
 • za 25 mei 2019
  14.00 u
  theaterzaal
  Geweest
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Dance Waves Competition is de grootste danswedstrijd in België en Nederland en gaat door in mooie theaterzalen met professionele belichting, juryleden en fotografen. De wedstrijd is toegankelijk voor dansers van alle niveaus en van alle leeftijden in de dansstijlen urban, modern, hedendaags, jazz en klassiek ballet. Deelnemen kan met groep, duo, trio of als solist.
 

In het schooljaar 2018-2019 staan er maar liefst 27 wedstrijden op het programma. Enkel de winnaars van alle wedstrijden worden uitgenodigd om deel te nemen aan het nationale kampioenschap op zaterdag 25 (Urban) en zondag 26 (Ballet, Modern, Hedendaags & Jazz) mei 2019 in CCHA/cultuurcentrum Hasselt. Iedereen is dan welkom deze topdansers vanuit heel België te komen bewonderen!

Twee weken voor aanvang van het Nationaal Kampioenschap kan je via onderstaande link een voorlopig uurrooster terugvinden. Vijf dagen voor de wedstrijd zal vind je er het definitieve uurrooster.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring