za 30 mrt 2019 11.00 u en 14.00 u

BOL & Orchestra

atelierbezoek
za 30 mrt 2019
11.00 u en 14.00 u

Dit familiebedrijf uit Hasselt kent een rijke traditie in de pianowereld. Opgericht door pianist Raf Deckers, nu onder leiding van zijn zoon pianist/pianotechnicus Stefan Deckers, staat de passie voor de piano centraal. De kracht van de zaak uit zich in de diversiteit van de vele Europese instrumenten te vergelijken naast de Aziatische all-round piano’s. Samen met zijn vrouw Vanessa werd Orchestra steeds verder uitgebreid in samenwerking met de grootste Europese pianozaak Bol piano’s. Voor iedere (toekomstige) pianist staat het juiste instrument klaar.

atelierbezoek
Op zaterdag 30 maart organiseert BOL & Orchestra naar aanleiding van het festival Piano day(s) een atelierbezoek. Achter de schermen nemen ze je mee naar de wondere wereld van het klavier. Je krijgt inzicht in de bouw van de piano: welke materialen worden er gebruikt? Hoe wordt een mechaniek geregeld, gerestaureerd? Je komt ook meer te weten over de inbouw van een silent syteem en een zelfspeelsysteem. Er zijn 2 rondleidingen voor telkens een groep van maximum 20 personen.
GROEP 1: 11 - 12 u
GROEP 2: 14 - 15 u

Gratis, maar reserveren noodzakelijk.

credits

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring