wo 27 mrt 2019 - 20.00 u

Isaak Duerinck

wo 27 mrt 2019
20.00 u
  • wo 27 mrt 2019
    20.00 u
    huiskamer
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Japanse pianomuziek in een kunstgalerij, een kinderworkshop rond De notenkraker van Tsjaikovski, jazzy cadenzas bij klassieke concerti, een lecture recital over queer composers… Isaak Duerinck (°1994) is overal voor te vinden en kleurt graag buiten de klassieke lijntjes. Op het podium voelt hij zich thuis, maar ook de intimiteit van een huiskamer schrikt hem niet af.

Isaak werd begeleid door Eliane Rodrigues in het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Aan de Escola Superior de Música in Lissabon beleefde hij in 2016 enkele inspirerende maanden. Hij brengt zijn vaste liedpartner Naomi Beeldens mee en maakt de huiskamer onveilig met spetterend cabaret en avontuurlijke pianowerken.

credits

piano Isaak Duerinck / zang Naomi Beeldens / © Pablo Cepeda

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring