EXPO: Op een bedje van troost (7+) - Première

Hanneke Paauwe
za 2 mrt 2019
-
do 7 mrt 2019
Data & tickets
 • za 2 mrt 2019
  17.30 u - 18.30 u
  Virga Jessecollege
  Geweest
 • zo 3 mrt 2019
  17.30 u - 18.30 u
  Virga Jessecollege
  Geweest
 • ma 4 mrt 2019
  17.30 u - 18.30 u
  Virga Jessecollege
  Geweest
 • di 5 mrt 2019
  17.30 u - 18.30 u
  Virga Jessecollege
  Geweest
 • wo 6 mrt 2019
  17.30 u - 18.30 u
  Virga Jessecollege
  Geweest
 • do 7 mrt 2019
  17.30 u - 18.30 u
  Virga Jessecollege
  Geweest
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Meer speeldata

Op een bedje van troost bestaat uit twee delen. Enerzijds kan u met een groepje mensen die elkaar kennen (ouders, vrienden, buren, schoolgroepje) van min. 2 en max. 6 personen de installatie bezoeken en een persoonlijke troosttekst ontvangen van auteur Hanneke Paauwe.
 

Anderzijds kan u elke dag vanaf half zes ook deze poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost bezoeken. Een intieme wandeling langs vragen, taferelen en rituelen. Een uitnodiging om een gevoelig landschap te verkennen. Je komt dan met een groep mensen die mekaar kent (ouders, kinderen, familie, vrienden, buren,…) van min. 2 en max. 6 personen. Belangrijk is ook dat jullie allemaal over hetzelfde onderwerp een ‘bedje van troost’ nodig hebben. Jij kiest het onderwerp: alles mag, van het verlies van een huisdier, een familielid, tot verdriet over een verhuis, een zieke oma die je niet wil verliezen… Je mag ook een foto meebrengen, of een klein object, een herinnering… Terwijl jullie de tentoonstelling bezoeken, schrijft Hanneke een troosttekst, die jou persoonlijk wordt geserveerd op een bedje van troost.


Hanneke Paauwe is schrijver en theatermaker. Ze maakt intieme installaties, performances en (locatie)theater voor kinderen en volwassenen. Haar werk was te zien in Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Duitsland en Engeland. Ze ontving de 1000Watt Lichtpuntprijs voor haar volledige oeuvre als ‘begenadigd schrijfster en een innovatieve originele en volstrekt eigen stem in de theaterwereld’. Haar voorstellingen worden omschreven als een mix van rauwheid, confrontatie, humor en ontroering. Hanneke werkte met theaterhuizen als Victoria, Laika, BRONKS, het paleis en Villanella.

credits

concept, installatie & teksten Hanneke Paauwe / coproductie HET LAB / © Hanneke Paauwe hannekepaauwe.be

  

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring