TRANS (8+) - Belgische première

Compagnie Hybride (Frankrijk)
do 7 mrt 2019
16.00 u
  • do 7 mrt 2019
    16.00 u
    theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Welkom in een nieuwe wereld, of beter in vele nieuwe werelden. In TRANS zweven we via de nieuwste technologie van de ene wereld in de andere, van de ene sfeer in de andere, van de ene situatie in de andere.

In TRANS beïnvloeden en manipuleren de bewegingen van de zeven dansers zowel licht als projecties. Zo zoomt deze indrukwekkende voorstelling in op transformatie en transitie, op verandering en overgang.

TRANS is aldus een avonturentocht om andere werelden te ontdekken. En op die plek waar de tijd even stil blijft staan, daar tovert de Franse choreograaf Lionel Hun prachtige poëzie, zowel met beeld als met krachtige dans. Lionel Hun heeft dan ook een verleden bij Cirque du Soleil en Ballet de Marseille, en TRANS is daar een geweldige mix van: moderne dans, circus en hiphop op een ‘bedje’ van de nieuwste technologie.

Bijzonder onder de indruk toen we dit voor het eerst zagen, bijzonder blij het nu in Krokus te kunnen presenteren. Want: intrigerend en beklijvend!

credits

60' / choreografie & regie Lionel Hun / van & met Judith Arazi, Link Berthomieux, Céline Caro, Hamza El Hilali Cherckaoui, Tonio Garrido, Mylèna Leclercq, Ingrid Le Roch, Charlotte Seipiora, Billy Tran, Dimitri Vandal & Anthony Yung / visuals & technologie Nicolas Gouelle, Jonathan Mascaro & Nathanaelle Picot / © Compagnie Hybride
compagniehybride.com

 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring