Level Q (8+) - première

LAP vzw
wo 6 mrt 2019
16.00 u
  • wo 6 mrt 2019
    16.00 u
    parketzaal 1
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.

Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven tijdens het spelen, tijdens spelprogramma’s en tijdens sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Omdat alles elk moment kan keren? En wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent?

Na het speelse Choco of kaas? is Level Q de tweede LAP-voorstelling op het Krokusfestival. En wat een fijne mix van theater, dans en circus die een heerlijk brokje uitdaagt! Vallen en opstaan, tot de meet!

Een live game op het podium mét saboteur! Geraken we tot Level Q?

credits

50' / concept Dafne Maes & Danaé Bosman / dans & spel Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke & Steven Beersmans / muziek Linde Carrijn / kostuums Maartje van Bourgognie / eindregie Randi De Vlieghe / licht Caroline Mathieu / coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC Leuven, CC Het Gasthuis/Aarschot & HET LAB / © Liese Vaesen
lapvzw.be

  

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring