cultuurcentrum Hasselt

Nat Gras

heel-huids (2,5+) - première
ma 4 mrt 2019
ma 4 mrt 2019

Voelen voelen vel voelen
Woelen woelen haar woelen
Grote bos, helemaal los
Lange benen…zijn nu verdwenen.

Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij? Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de lijn van een lit-teken, de plooi van een lachrimpel. Een kale knikker. Een grote bos. Blond, bruin, grijs of blauw?

Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen. Later worden haar en huid deel van onze identiteit. heel-huids laat beide werelden ineen vloeien, die van jong en oud, die van huid en haar, die van uiterlijk en innerlijk.

Choreografe Goele Van Dijck ging eerder met Schaapwel, Muurtje muurtje en De steltenloper in première tijdens Krokusfestival, nu kijken we echt reikhalzend uit naar dit nieuwe verrassende dansante avontuur. Heel-huids is een heerlijk plezierige ontdekkingstocht voor peuters en volwassenen!

credits

35' + 15' speelmoment / choreografie Goele Van Dijck & dansers / dans Samuel Baidoo, Goele Van Dijck & Inez Verhille / muziek Jochem Baelus / scenografie & kostuums Nikè Moens / licht Frank Haesevoets / productieleiding Kosmonaut / coproductie HET LAB / met steun van stad Antwerpen, ccBe & STUK / © Goele Van Dijck
natgras.be