Thelonious (6+)

Zonzo Compagnie
ma 4 mrt 2019
19.00 u
  • ma 4 mrt 2019
    19.00 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Welkom in de muziek en het leven van de legendarische jazzmuzikant Thelonious Monk. Een drummer, een pianist en een bassist nemen je mee naar het New York van de eerste helft van de 20ste eeuw. De kleine Thelonious kijkt over de schouder van z’n grote zus naar het pianoklavier en geraakt helemaal in de ban. Wat volgt is een rollercoaster van ontmoetingen, jamsessies, successen en een dosis pech.

Live muziek en video tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Spring op de beboptrein: bestemming onbekend, maar een waanzinnige rit verzekerd!

Met Simon Segers, Fulco Ottervanger en Lieven Van Pée van het avontuurlijke jazztrio De Beren Gieren, recent nog bekroond met een Klara.

credits

50' / regie Benjamin Vandewalle / drums Simon Segers / toetsen Fulco Ottervanger/ bas Lieven Van Pee / video Nele Fack / kostuums Johanna Trudzinski / coproductie Handelsbeurs, Krokusfestival, KAAP & De Grote Post / © Wouter Van Looy 
zonzocompagnie.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring