di 19 mrt 2019 - zo 31 mrt 2019

Femke Platteau & Freek De Craecker - Bla Bla Blues (8+)

residentie: 19-31 mrt 2019
di 19 mrt 2019
-
zo 31 mrt 2019
  • di 19 mrt 2019
    -
    zo 31 mrt 2019
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
Femke Platteau en Freek De Craecker studeerden beiden Drama aan het KASK te Gent. Samen met Frans van der Aa en Raf Walschaerts maakten ze de voorstelling Stekeblind bij 4Hoog. Daarmee tourden ze reeds twee seizoenen door Vlaanderen en Nederland. Femke speelde en werkte o.a. bij 4Hoog, Abattoir Fermé, Ballet Dommage, Luxemburg vzw/De Vieze Gasten, Pieter Ampe en Naomi Kerkhove. Freek speelde en werkte bij 4Hoog, A Two Dogs Company/Kris Verdonck, Jan Martens, TAAT, Jef Van Gestel/Tuning People e.a. Het is een grote verwantschap die Freek en Femke samenbracht. Zowel qua inhoud, werkwijze en beeldtaal vullen Freek en Femke elkaar aan.


projectomschrijving
De voorstelling Bla Bla Blues laat het verhaal zien van diverse personages die zoeken naar verschillende manieren van ‘verbinden’ met elkaar. De eeuwige zoektocht naar het 'samen zijn' en verbinden met mensen wordt geënsceneerd en toont de schoonheid en moeilijkheid ervan. Er ontspint zich een fragmentarische web van verhaallijnen met personages die zoeken naar een waardevol bestaan in het alleen en samen zijn.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring