ma 3 sep 2018 - zo 16 sep 2018

Dividu - Toen ze bijna van de aarde vielen (10+)

residentie: 3-16 sep 2018
ma 3 sep 2018
-
zo 16 sep 2018
  • ma 3 sep 2018
    -
    zo 16 sep 2018
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
Dividu (2015) is een jong gezelschap bestaande uit Pim Cornelussen, Salomé Mooij, Janis van Heesbeke en Lotte Stek. Zij vinden elkaar in hun fascinatie voor een beeldend universum waarin bricolage, speelsheid en poëzie hand in hand gaan met grote thema's. Voor dit project werken ze samen met Renaud Ghilbert en Mira Helmer.
 

projectomschrijving
In Toen ze bijna van de aarde vielen onderzoekt Dividu de vraag wat het betekent om los te komen van alles wat je ooit voor waar hebt aangenomen. Een meisje laat alles achter om zich in het onbekende te storten. Op haar reis trekt ze langs onheilspellende plaatsen en ontmoet ze een bonte verzameling aan personages. Toen ze bijna van de aarde vielen is een beeldende muziektheatervoorstelling voor jongeren. Of liever: iets tussen goochelen, poëzie, muziek en objecttheater. Een ruw en ongepolijst sprookje over keuzes maken en afscheid nemen en geluk zoeken.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring