Lucifer needs fire

Charlotte Lybeer, Barry Camps, Michael Dans & Bart Van Dijck
zo 3 dec 2017
-
zo 21 jan 2018
  • zo 3 dec 2017 - zo 21 jan 2018
    CCHA
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De groepstentoonstelling Lucifer needs fire brengt collages en schilderijen van Barry Camps, tekeningen en foto’s van Michael Dans, foto’s van Charlotte Lybeer en beeldhouwwerken van Bart Van Dijck samen.

Dit samenbrengen creëert een surreële wereld met werken die geïnspireerd zijn op sprookjes, volkstradities, subculturen en de media (films en games voorop én van horror tot erotiek). De portretten van mensachtigen - of omschrijven we ze beter als onportretten - geven een spanning weer tussen vervreemding en schoonheid.

Via donkere landschappen, zombies, monsters, ingepakte figuren, zentai en glitterpakken stappen we binnen een heel eigen universum vol mysterie en met een scherp humoristisch randje. Zo contrastrijk als Lucifer zelf (de lichtbrenger of de duivel?) toont de expo op een heldere manier een fantasiewereld die parallel loopt aan de onze.

credits

vernissage: zo 3 dece om 15 u / inleiding: Gerhard Verfaillie, directeur CCHA

 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring