Love = music

K's Choice
ma 10 dec 2018
20.00 u
  • ma 10 dec 2018
    20.00 u
    concertzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het gaat hard voor Sarah en Gert Bettens, het kloppende duohart van K’s Choice. Na hun 25th anniversary tour langs binnen- én buitenlandse podia en hun deelname aan Liefde voor muziek verkoopt ook hun Love = music tour in een razend tempo de zalen uit. 
 

Begin jaren ‘90 begonnen Gert en Sarah met z’n tweetjes op een klein podium. Nu - 25 jaar later - keren ze voor het eerst terug naar die basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden en vullen dit aan met covers uit Liefde voor muziek en songs uit het eigen repertoire. En zo keren ze dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

Hasselt kon niet langer ontbreken in de tour: de band komt naar CCHA voor een concert in een akoestische setting waarin hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

 

Website sidenote to description part 1

credits

gitaar & zang Sarah & Gert Bettens / © Jen Rosenstein

kschoice.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring