Love = music

K's Choice
10 dec 18
20.00 u
  • maandag 10 dec 18
    20.00 u
    concertzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

 

Website sidenote to description part 1

Het gaat hard voor Sarah en Gert Bettens, het kloppende duohart van K’s Choice. Na hun 25th anniversary tour langs binnen- én buitenlandse podia en hun deelname aan Liefde voor muziek verkoopt ook hun Love = music tour in een razend tempo de zalen uit. 
 

Begin jaren ‘90 begonnen Gert en Sarah met z’n tweetjes op een klein podium. Nu - 25 jaar later - keren ze voor het eerst terug naar die basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden en vullen dit aan met covers uit Liefde voor muziek en songs uit het eigen repertoire. En zo keren ze dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

Hasselt kon niet langer ontbreken in de tour: de band komt naar CCHA voor een concert in een akoestische setting waarin hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

credits

gitaar & zang Sarah & Gert Bettens / © Jen Rosenstein

kschoice.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring