Chez nous

Chris Keulen
zo 15 nov 2015
-
zo 10 jan 2016
  • zo 15 nov 2015 - zo 10 jan 2016
    CCHA
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Chez nous weerspiegelt de wereld zoals Chris Keulen (°1959, Heerlen) die in de afgelopen vijf jaar waarnam tijdens zijn vele omzwervingen door de grenslanden van de Euregio Maas-Rijn. Met de blik van de betrokken buitenstaander brengt Keulen het leven van zijn heimat in beeld. Zijn road story door de eigen achtertuin mondde in 2013 uit in het fotoboek Chez nous en wordt nu, samen met recent werk,geëxposeerd in CCHA.

In de streek tussen Luik, Maastricht, Sittard, Heerlen, Aken en Hasselt gaat de onontkoombare technische vooruitgang van de afgelopen decennia hand in hand met tradities. Deze tradites lijken een eigen orde te scheppen als remedie tegen de onrust die een radicaal veranderende wereld oplegt. Ze maken echter integraal deel uit van het dagelijks leven hier.

Chez nous biedt inzage in de menselijke komedie, waarachter soms tragiek schuilgaat. Maar Chez nous biedt ook een sfeer van alledaagse tevredenheid, onaangeraakt door hoge verwachtingen en, daardoor, diepe teleurstellingen. Keulen laat de toeschouwer vooral kijken, zonder dwingend illustratief te zijn. Er mag worden nagedacht, maar ook gelachen.

credits

vernissage: zo 15 nov om 11 u / inleiding: de heer Ad Himmelreich, conservator Provincie Limburg (Nederland)

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring