Jesus, make-up & football

Frederik Buyckx
zo 17 nov 2013
-
zo 5 jan 2014
  • zo 17 nov 2013 - zo 5 jan 2014
    CCHA
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Frederik Buyckx (°1984, Antwerpen) behaalde een Master Reclamevormgeving aan Sint-Lucas Antwerpen en een Master Fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Sinds 2008 neemt hij deel aan diverse tentoonstellingen en wordt zijn werk gepubliceerd in internationale magazines. Sinds 2001 is hij ook freelance fotograaf van De Standaard.

Zijn werk omvat diverse reeksen als Favela, Albanië, Pakistan, De laatse boeren en Straatleven in New Delhi. Deze tentoonstelling toont Life in the favela. De favelas van Rio de Janeiro zijn tientallen jaren no-go zones geweest, geregeerd door drugbaronnen en geweldadige milities. Frederik Buyckx trok naar enkele favelas en bracht er enkele maanden met de bewoners door om te begrijpen hoe deze gemeenschap er ‘van binnen’ uitziet. Kenmerkend zijn er de lichaamscultuur en de verafgoding van voetbalsterren en Jezus. Thema’s die ook de rode draad vormen in het werk van Frederik Buyckx.

credits

vernissage: zo 17 nov om 15 u

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring