or or or

Melanie Matthieu, Leda Bourgogne & Sine Van Menxel
zo 3 mrt 2013
-
zo 7 apr 2013
  • zo 3 mrt 2013 - zo 7 apr 2013
    CCHA
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De tentoonstelling zal uiteenvallen in twee pistes. Enerzijds gaat het om een arbitraire samenkomst van drie individuele praktijken die zich uitstrekken over diverse media. Anderzijds een in situ benadering waarbij de ruimte als parameter gebruikt wordt en van waaruit nieuwe werken zullen ontstaan.

Melanie Matthieu, geboren in 1989 te Aalst. Na haar studies in visuele kunst aan de Hogeschool St. Lukas Brussel, liep ze stage bij Marianne Mueller te Zürich. Sinds 2011 resideert ze in Frankfurt am Main waar ze studeert aan de Städelschule bij Prof. Willem de Rooij.

Leda Bourgogne, geboren in 1989 te Wenen en opgegroeid in Zürich. Ze studeert sinds 2011 aan de Städelschule in Frankfurt am Main bij Professor Judith Hopf.

Sine Van Menxel, geboren in 1988 te Deurne. Woont en werkt in Antwerpen en behaalde een Master in Visuele Kunst aan de Hogeschool Sint Lukas Brussel.

credits

vernissage: zo 3 mrt om 15 u

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring