Jij bent 'm!

Jong Korzo/Ryan Djojokarso & Bram Jansen
8 okt 18
13.30 u
  • maandag 8 okt 18
    13.30 u
    parketzaal 1
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

TIK Jij bent ‘m! Vijf dansers jagen elkaar op. Ze worden steeds enthousiaster en verliezen zich in talloze variaties van het aloude (maar zo vreselijk leuke) tikkertje. Samen gaan ze op zoek naar de regels. Wanneer ben je af? Hoeveel tikkers mogen er zijn? Ga je iemand anders helpen als die in nood is? Uiteindelijk moet iedereen het eens worden over de spelregels, want pas dan kan het echte spelen beginnen.
 

Maar, pas op, want voor je het weet raak je zelf verzeild in dit potje tikkertje. Jij bent ‘m! speelde eerder in CCHA op het Krokusfestival (2017).
 

de makers
Dat danser en choreograaf Ryan Djojokarso en theaterregisseur Bram Jansen een goed team vormen, bewezen ze al met het levenslustige Alleen de grootste nabijheid dat ze maakten voor fABULEUS. Ryan kennen we ook nog van Arch8 waarmee hij al vaker te gast was op het Krokusfestival. Jij bent ‘m! werd geproduceerd bij Jong Korzo, het Nederlandse danshuis dat al 30 jaar de nieuwste generaties dansmakers levert aan het Nederlandse en internationale dansveld.

dans / lager onderwijs 2de graad / max. 100 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

choreografie Ryan Djojokarso / concept Ryan Djojokarso & Bram Jansen / performance Jochem Eerdekens, Carlo Camagni, Sammie Hermans, Maria Zhukova & Elizaveta Zhukova / muziek Joost Maaskant / © Rob Hogeslag

korzo.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring