Zeemeermin

BeHuman/Jaouad Alloul
ma 5 nov 2018
-
wo 21 nov 2018
 • ma 5 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • di 6 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • wo 7 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • ma 12 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • di 13 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • wo 14 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • ma 19 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • di 20 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • wo 21 nov 2018
  10.30 u
  op school
  Geweest
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Theatermaker Jaouad Alloul vertelt in een monoloog over hoe hij als opgroeiende jongere vaak met onbeantwoorde vragen bleef zitten. Over hoe hij als jonge moslim het gevoel had geen kritische vragen te mogen stellen. Over hoe hij als opgroeiende homojongen dacht zichzelf niet te mogen zijn.
 

Zeemeermin is een beklijvende monoloog overzelfaanvaarding, familie, liefde, rechtvaardigheid en vergiffenis. De voorstelling deed inmiddels al vele, en vooral zeer diverse, secundaire scholen aan, maakte er ruimte voor dialoog en oogstte heel wat positieve reacties.
 

"De enige fout is de fout waar we niets van leren.John Powell


de makers
BeHuman wil echte verhalen met mensen verbinden. Door middel van muziek, theater en dans onderzoekt het gezelschap het thema identiteit in al haar facetten. Het vieren van onze menselijkheid staat daarbij centraal.
 

Jaouad Alloul maakte naambekendheid als deelnemer van The Voice Vlaanderen en was te zien in het programma Taboe met Filip Geubels. Maar hij is bovenal een beloftevol theatermaker. Komend seizoen wordt hij ondersteund door HET LAB, het nieuwe talentontwikkelingsplatform van CCHA.

theater / max. 50 / leerling € 8 / individueel € 8

opgelet: Zeemeermin speelt enkel voor het 4de, 5de en 6de jaar secundair en wordt in de klas gespeeld, of in een polyvalante ruimte op school. Na de voorstelling volgt een nagesprek. Voor het geheel trek je twee lesuren uit. Deze voorstelling speelt tweemaal per dag op eenzelfde school: in de voormiddag na de pauze en in de namiddag na de middagpauze. Indien je je slechts voor 1 voorstelling wenst in te schrijven, dan kan dat op een woensdag in de voormiddag. De exacte aanvangsuren kunnen in onderling overleg vastgelegd worden.

credits

spel Jaouad Alloul / muziek Vida Razavi / coach Nyira Hens

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring