Bestorm

Beeldsmederij DE MAAN
do 21 feb 2019
13.30 u
  • do 21 feb 2019
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Er is een planeet met mensen, monsters en mensmonsters. Een magische mysterieuze plek waar de natuurwetten niet werken. Maar dit is geen eiland ergens in een oceaan. Deze plek is niet te bereiken met een vliegtuigcrash of een ronddobberende boot. Om deze planeet te vinden, moet je verder dan ooit iemand is geraakt. En enkel als je het meest vreemde aanvaardt, is er een kleine kans dat je deze planeet ooit verlaat.
 

Bestorm is een werkelijke onwerkelijke trip naar een plek tussen fantasie en fantasy. De voorstelling ging vorig seizoen in première tijdens het Krokusfestival in CCHA.
 

de makers
Beeldsmederij DE MAAN maakt visueel theater voor een jong publiek. Hun voorstellingen bieden rijke ervaringen: ze zijn gelaagd, gevarieerd en avontuurlijk. Het gezelschap stond al vele keren in Hasselt op de planken.
 

Auteur Joost Vandecasteele maakte de jeugdvoorstellingen De wereld volgens lang, dik en dom in hetpaleis en Sorry voor alles voor BRONKS. Als romancier is hij één van de meest innovatieve stemmen in de Vlaamse literatuur.

Klik hier voor heel wat (teaser)filmpjes!
 

Opgelet: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop.

theater / lager onderwijs 3de graad / max. 250 / leerling € 4 / individueel € 8


 

lesmap en doemap

credits

tekst & regie Joost Vandecasteele / van & met Dirk Van Dijck, Hanne Timmermans & Paul Contryn / figuren Paul Contryn / artistiek advies Stef De Paepe / scenografie Stéphane Vloebergh, Steven Brys & Joost Vandecasteele / techniek Dominique Defossez / © Diego Franssens

demaan.be


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring