Klutserkrakkekilililokatastrof

fABULEUS & Ballet Dommage
vr 23 nov 2018
13.30 u
  • vr 23 nov 2018
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Klutserkrakkekilililokatastrof - niet te verwarren met Prutserbrakkesroofvleesdebacle - schippert tussen een zigeunerverhaal, Tom & Jerry, een Spaans-Italiaanse telenovelle en het Eurovisiesongfestival. De aanstichters van deze vrolijke chaos zijn twee personages met een niets ontziende passie voor het podium.
 

In deze voorstelling met een ferme hoek af kunnen de kinderen hun fantasie meedogenloos buiten de lijntjes laten kleuren.
 

Komt dat zien! En oefen alvast op de meest onuitspreekbare titel van het jaar. Het is je enige kans om een stoeltje te veroveren voor dit wereldschokkend, verbluffend en nooit, never, ever eerder vertoond spektakel! Jammer genoeg is de voorstelling al begonnen. Hoe vroeg je ook komt, je bent altijd te laat.
 

de makers
Ballet Dommage is een tweemanscollectief van acteurs/theatermakers Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ze volgden samen de opleiding Drama aan het KASK Gent en vonden elkaar in hun voorliefde voor sterk fysiek theater. Soms abstract, maar altijd toegankelijk en balancerend op de grens van humor en tragiek, van carnavalesk en authentiek.
 

Het Leuvense gezelschap fABULEUS werkt vanuit het Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK) en is huisgezelschap voor de Werking Jong Publiek bij STUK kunstencentrum. Zij zetten in op de artistieke samenwerking tussen jong talent en ervaren makers.

theater / lager onderwijs 2de graad / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8


lesmap

 

credits

concept Katrien Valckenaers & Maxim Storms / spel Katrien Valckenaers, Maxim Storms & Robin Vanden Bussche / scenografie & spel Rachid Laachir / kostuums Maartje Van Bourgognie / assistentie kostuums Isa Janssens / eindregie Filip Bilsen / muziek Gerrit Valckenaers / licht & techniek Bregt Janssens, Tom Philips & Pol Verwilt / productie Kathleen Vogelaers / met dank aan CAMPO & Vooruit / © Clara Hermans

fabuleus.be & balletdommage.weebly.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring