Voilà! zei de vos (en andere dierenpraat)

Anna's Steen
do 24 jan 2019
13.30 u
  • do 24 jan 2019
    13.30 u
    parketzaal 1
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Voilà! zei de vos is een speelse voorstelling, gebaseerd op oeroude fabels. Een voorstelling over een vlieg en haar geliefde, de kikker, en wat daar van komt. Over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas en een muis die elkaar eeuwige liefde beloven tot ze samen ten onder gaan. Over een wedstrijdje hardlopen, een blinde mol, een vioolspelende krekel, een fier hert, een koppige ezel en over een hongerige vos die zin heeft in een heerlijke malse eend.
 

Alain Rinckhout en Bart Embrechts vertellen en spelen de aloude korte verhalen op een heel eigen manier: hedendaags, grappig, uitdagend, spannend, stout en speels. Met meer venijn in de staart en vooral niet al te belerend. Vergeet De la Fontaine, Grimm en Wald Disney! Dit zijn fabels zoals je ze nog niet gehoord en gezien hebt.
 

Want dieren zijn precies als mensen met dezelfde mensenwensen en dezelfde mensenstreken…!
 

de makers
Anna’s steen maakt heldere toegankelijke en herkenbare voorstellingen met een eenvoud die de verbeelding aanpreekt. Zij waren eerder in CCHA te gast met onder andere Streep!, Meneer groen en meneer bruin en En morgen was het feest!

theater / lager onderwijs 1ste graad / max. 120 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

van & met o.a. Alain Rinckhout, Bart Embrechts, Lorelinde Hoet, Miep Embrechts, An Lombaerts & een nog onbekende acteur/muzikant

annassteen.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring