Ola pola potloodgat

BRONKS & Het TheaterFestival
di 15 jan 2019
13.30 u
  • di 15 jan 2019
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

In een sprookjesachtige wervelwind komen twee mensen in contact met zeerovers, piranha’s, krokodillen en olifanten. Ze springen van het ene verhaal in het andere, van droomscène in filmpje in dansje in gevecht. Een vrolijk onzinstuk met een absurdistisch randje.
 

In 2002 maakte BRONKS met Pascale Platel en Randi De Vlieghe Ola pola potloodgat. Uitverkochte zalen, ellenlange tournees in binnen- en buitenland én winnaar van de Grote TheaterFestivalprijs. In 2017 kroonde het TheaterFestival de voorstelling tot ‘Golden Oldie’. Ola pola potloodgat werd voor de gelegenheid vanonder het stof gehaald en opnieuw getoond aan een breed publiek. Mensen die de voorstelling ooit zagen, herinnerden zich plots weer waarom ze het toen zo goed vonden en een nieuw publiek raakte instant verliefd.
 

de makers
Pascale Platel hoeven we vast niet aan je voor te stellen. Naast televisiewerk, maakte ze verschillende theaterstukken, waarmee ze ook in de prijzen viel. Ze startte haar carrière echter als medeoprichter (samen met haar broer Alain Platel) van en danseres bij Les Ballets C de la B. Ook Randi De Vlieghe is een artistieke duizendpoot. Hij is theatermaker, choreograaf, danser en acteur, voornamelijk in het jeugdtheater. Hij werkte reeds samen met BRONKS, fABULEUS, hetpaleis, Kopergietery, Studio Orka en Tuning People en ontving verschillende prijzen voor zijn werk.

theater / lager onderwijs 1ste graad / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

 

lesmap

credits

productie BRONKS & het TheaterFestival / van & met Pascale Platel & Randi De Vlieghe / decor, licht & video Karin Demedts / muziek Gerrit Valckenaers / bewegingsadvies Marie De Corte / coach Patrick Jordens & Klaas Tindemans / © FKPH

bronks.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring